MODEL COACH Hamar-Pirlot Rachel Julianna


  "A Modell Akadémiát azért indítom el, hogy kihozzam a sztárt,aki benned lakozik. Én most, 2023-ban Európa Topmodelljének nevezhetem magam. De én sem Itt kezdtem, hanem beletanultam a szakmába. 
Rengeteg ügynökségnél voltam, és legtöbbször csalódottan távoztam. Először is azért, mert nem találtak alkalmasnak, nem voltak megfelelő fotóim. Végül találtam egy ügynökséget, ahol készítettek rólam profi fotókat, de nem éreztem úgy hogy igazán átlátnám a szakmát. 

Nem volt kellő magabiztosságom, hogy a kamerák előtt mozogjak vagy beszéljek. Nem tudtam hogyan és mit mondjak egy válogatáson, mivel senki nem mondta ezt el nekem. 

Így elhatároztam ha egy nap sikeres modell leszek - szerencsére az álom valóra vált - átadom, azt amit megtapasztaltam. Olyan minőségi oktatást adok a tanítványaimnak már az első naptól kezdve, hogy megspóroljam nekik azt,amit nekem évekbe,és rengeteg csalódás árán sikerült megszereznem. Úgy alakítottam ki az órákat, hogy szabadon tudjátok eldönteni, mikor és hányszor szeretnétek jönni. Vannak egy napos és hétvégi képzéseink!

Nektek most van lehetőségetek tőlem tanulni, aki még mindig benne van a modell szakmában és aktív modellként nemzetközi megkereséseket is kap. A legjobb énedet hozom ki belőled, közösen egy szakmai stábbal. A legjobb fotósokkal, sminkes, fodrász és stylistokkal dolgozhattok együtt, akikkel én is évek óta együtt dolgozom. Olyan élménnyel és tapasztalattal fogtok innen távozni, amely egyébként egyénileg évekbe telne. Mi nem megváltoztatni szeretnénk, hanem a legbelső elrejtett hírességet , influencert, topmodellt kihozni belőletek."