MODELL COACH:

Hamar-Pirlot Rachel Julianna

SMINKES

“Szabó Izabella vagy sminkes, beauty expert 2,5 fél éve dolgozom a szakmában divatfotózásokon, reklámfilmekben, eseményeken. Számomra a smink egy eszköz, amivel az arc szépségét hangsúlyozom ki. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magamat és, hogy kövessem a legújabb nemzetközi trendeket. Számomra elengedhetetlen hogy a maximumot hozzam ki magamból illetve munkáimból.”

FOTÓS

“My name is Deen Ayodeji & I am a Portrait & Fashion Photographer based in Budapest and Vienna.

What makes me unique is not just my years of experience and ability to photograph people and create stunning high impact photographs, what makes me unique is my ability to see something beautiful in every single person and simply being able capture and highlight their essence and not just show what they look like but also allow people see who they are as a person.

I work with very talented stylists, make-up artists and hairdressers to ensure the most beautiful, professional and high quality images that could open the doors for you as a professional model or take your existing modelling career to the next level.”

SMINKES

“Fehér Zsanett vagyok, makeup artist, hairstylist. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem sminkesként. Számomra ez a szakma több, mint csak egy munka, sokkal inkább szenvedély, szerelem.  A legközelebb a divat és a beauty sminkek állnak hozzám. Az elmúlt években nagy sikereket értem el az esküvők terén, több száz menyasszonyt szépíthettem az életük nagy napján. Számomra a legnagyobb “achievement” jelenleg a saját szépségszalonom megnyitása, amely rengeteg munka és energia gyümölcseként született meg és nagy álmom valósítottam meg vele.”

HAIR STYLIST

“Roland vagyok és hair stylist.
Már több, mint 5 éve dolgozom a szakmában de eddig a háttérben voltam, mint póthaj technikus, tincsező. Sok sztárnak készítettem már a póthaját, mint pl.: Tóth Gabi és Kulcsár Edina.

Amióta a fashion hair styling-val foglalkozom, több híres modellügynökségekkel dolgoztam már együtt. Nagyobb munkáim bekerültek már a Bulgáriai Glamour magazinba, illetve a szlovákiai Új Nő havi számába is.
Imádom a modern, mai és fiatalos megjelenést, melyeket mind alkalmazok is a munkám során.

A Kreativitás szó jellemez a leginkább.
Ígérem együtt, közösen maradandót fogunk alkotni!”

SMINKES

“Bitó Gréta vagyok sminkes! 1 éve foglakozom professzionális sminkeléssel! Tudásom nagyrészét a Fábián Éva makeup Academyben szereztem és általuk több neves eseményen vettem rész például számos Richard Demeter divatbemutatón és ez a hangulat ragadott magával leginkább csodaszép modellek,sürgés forgás”, izgalmas kihívásokkal teli sminkek ! Ez az én világom !”

FOTÓS

“Balogh János vagyok és közel 7 éve foglalkozom fotózással.

A területem első sorban a divatfotózás és portré fotózás. Szeretem ha egy profi csapattal tudok együtt dolgozni, ahol mindenki a maximumot nyújtja és beleéli magát az aktuális témába.

Fontos számomra, hogy minden részlet a helyén legyen, a divatfotózásban a legapróbb dolgokon nagyon sokat lehet nyerni vagy bukni, kezdve a sminktől a modell instruálásán át egy apró mozdulatig. Több magyar tervezővel illetve márkával is dolgoztam már együtt. Illetve voltak már sikeres publikációim külföldi magazinokban Pl. FADDY Magazine, GMARO Magazine, Elegant Magazine és a Vouge online felületén.”

HAIR STYLIST

“I have been working in this profession for 6 years and I love so much what I do. 

Most of the time I worked in a beauty salon, where I created images for girls on their holidays such as birthdays, weddings or photoshooting.  I  also often worked with Ukrainian celebrities and models for shooting clothes. 

But since last year I prefer to work with professional models and photographers for fashion shootings because it’s always something new, interesting and unusual.  

I want to help every girl to uncover her potential, remove fears and clamps, because we are beautiful in all our manifestations.I will be happy to help you create your own unique style. “

  

FOTÓS

“Langane Dominik vagyok fotográfus. Öt éve foglalkozok professzionális portréfotózással. Ez idő alatt folyamatosan képeztem magam, fejlesztettem az eszközparkomat és létrehoztam egy saját stúdiót, amire nagyon büszke vagyok. A fotózás iránt érzett szenvedélyemnek köszönhetően mára már számos nemzetközi céggel (The Million Roses, Formula 1, Fábián Éva Makeup Academy, Richard Demeter, stb.) dolgoztam együtt, amely még tovább építette a tudásomat, látásmódomat.”

STYLIST

Inspiráló nőktől, inspiráló nőknek

A TWILA Atelier lenyűgöző nők stílusának csodálatából született. Az alapító és vezérigazgató a nőiesség grúz felfogásán nőtt fel, amely tökéletesen egyensúlyoz az elegancia és az érzékiség között. A tervezőház célja a határozott,energikus nők öltöztetése, akik büszkén viseliknőiességüket.

A TWILA Atelier egyet jelent a luxus, elegáns ruhák modern újragondolásával, amely világszerte exkluzívvevőkörre tett szert. A tervező művészi víziója minden egyes kollekcióban a női test legjavát emeli ki, és tökéletesen ötvözi a művészetet, a mesterszabászattal és anyagszakértelemmel, amely végeredményben egészen új szintre emeli a női önkifejezést az öltözködésen keresztül. A merész dizájn, a kiváló minőségű anyagok és arészletgazdag kivitelezés teszi a TWILA ruhadarabokat a női ruhatárak egyedi részévé. A  szezonokat és trendeket átívelő örök darabok hosszú éveken át nyújtanak örömöt tulajdonosainak.

Az atelier koncepciónak köszönhetően személyre szabott, álom ruhadarabokkal gazdagodnak a vásárlók.

“A Twila szó csillogó fényt jelent, és nagyon találóan összefoglalja azt, ahogyan mi a ruháinkra gondolunk. Az apró fényt a stílusos, merész nők teszik szikrázó tűzijátékká azzal, ahogyan a TWILA Atelier ruhákat viselik, és együtt minden teret beragyognak.”