Model Academy Budapest

 

A Budapesti Modellakadémia a magyar fiatalok fejlesztésére, képviseletére és személyes menedzselésére specializálódott. Az Akadémia kapcsolatban áll nemzetközi ügynökségekkel és márkákkal. Akár Magyarországon szeretnél maradni, akár nemzetközi karriert építeni, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Célunk, 13-26 év közötti fiatalok fejlesztése, akik érdeklődnek a divat, az influencer, média, modell és celeb világ  iránt. Segítünk a fiatal generációnak elérni céljaikat azáltal, hogy  önmaguk magabiztosabb és céltudatosabb változatukat lássák a tükörben. A képzések elméleti és gyakorlati alapúak. Az elméleti kurzusokon  például divattörténetet, modell kifejezéseket, önismeretet tanulhatnak. A gyakorlati napon pedig megtanulják, hogyan kell úgy pózolni, a divatbemutatón végig vonulni  a kifutón, mint Palvin Barbara (Magyar Topmodell)

A Modell Akadémia divatbemutatókat, reklám- és high-fashion fotózásokat is szervez, a legmagasabb színvonalú stylistok, sminkesek, fodrászok és fotósok közreműködésével.

Ha SZTÁR akarsz lenni, és ÖNMAGAD LEGJOBB verziója!

Jelentkezz most, és legyél csapatunk tagja!